Om Oss

Innovasjon

Aka Projects tar kunden med på en kreativ og inspirerende innovasjon- og utviklingsprosess fra ide- og konseptutvikling til ferdig produkt/tjeneste og markedsføring.

Forretningsutvikling

Sammen utvikler vi en dristig og overbevisende visjon og plan som tydelig viser hvordan din bedrift skaper nye verdier for kundene og utgjør en forskjell i markedet.

Prosjektledelse

Vi planlegger, utfører og tracker prosjekter av alle størrelser. Vi styrer alle aspekter av et prosjekt fra igangsetting til ferdigstillelse. Vi tar ansvar for å sette milepæler, tar ansvar for produksjon og holde deadlines.

Selskapsutvikling

AKA Projects utvikler og investerer også i egne prosjekter og start-ups. Vi er et merkevarestudio som skaper egne digitale produkter, merkevarer og virksomheter.

Kreativ utvikling

Kundene inviteres til å delta aktivt i utviklingen i vårt kreative studio. Vi bruker moderne teknologi, papir, tusj og whiteboard for å sammen utvikle ideer og konsepter.

Partnere

AKA Projects kan sammen med noen av Nordens desidert mest fremgangsrike og erfarne fagfolk tilby innovasjon, kreative prosesser, teknisk utvikling, prosjektledelse og produksjon på et høyt internasjonalt nivå.

Våre prosjekter

Gjennom vår unike erfaring og nettverk med spesialister så arbeider vi med både store internasjonale merkevarer og mindre oppstartprosjekter. Helt fra ide til ferdig produkt og markedsføring/annonsering – AKA Projects leder prosessen.

AKA Projects gir fleksibilitet og skalerer prosjektet etter omfang og budsjett. Alt starter med en helt uformell, åpen og ærlig prat. Sammen blir vi enige om hvordan vi skal jobbe og hva vi skal gjøre. Vi prakker ikke på noen prosesser og arbeidsgrupper som ikke er nødvendige. Helt avhengig av prosjektet, så vil vi trekke inn kompetansen som prosjektet krever. Dette kan for eksempel være produksjonsbyråer, utviklere, designere og eksperter på digital markedsføring.

I første møte så vil du gjerne møte Anders fra Aka Projects sammen med Erik fra Heisholt Inc.

Forretnings- og markedsføringshistorien byr på mange klassiske og vellykkede eksempler av kombinasjonen “the business guy & the creative guy” (eller “woman”, selvsagt) hvor de sammen utstråler både den forretningsmessige og strategiske forståelse og gjennomføringsevne og den kreative X-faktor og innovasjonskraft som skal til for å skape magi og resultater. Ta kontakt for å booke en uformell prat med oss.

Ta kontakt

post@akaprojects.no

+47 911 66 466